English . Español . Català
GREA
GREA Innovació Concurrent
  • Slide
  • Slide
  • Slide

Benvingut al GREA

infrastructura / recursos

GREA Innovació Concurrent

GREA Innovació Concurrent es va fundar l'any 1999 com la unió d'un grup de professors implicats en els estudis d'Enginyeria Tècnica Industrial, especialitat Mecànica de la Universitat de Lleida. Des dels seus inicis ja va néixer com un grup multidisciplinari, i actualment les seves línies de treball es centren en les àrees d'Enginyeria Energètica i la construcció sostenible.

Un dels principals objectius del GREA és contribuir a l'augment de la competitivitat de les empreses, per mitjà de la col•laboració en el desenvolupament de nous productes i amb serveis d'assessorament tecnològic. Un altre objectiu del grup és donar resposta a les necessitats de formació especialitzada i la realització de formació continuada orientada a empreses. El grup col•labora amb una gran diversitat d'empreses, des de PIME's locals fins a multinacionals, realitzant tasques de R+D+I o desenvolupament de nous productes, en col•laboracions puntuals o continuades. Es realitzen tasques de suport a la innovació tecnològica, transferència de tecnologia i col•laboració en convocatòries de programes de recerca finançada.

Aquest ampli ventall d'experteses i la col•laboració amb altres centres de recerca nacionals i internacionals permet integrar diferents tecnologies i vessants de l'enginyeria per tal d'oferir serveis especialitzats o integrals de desenvolupament i innovació a diferents sectors empresarials. TECNIO és la xarxa creada per ACC1Ó que aglutina els agents experts en Transferència Tecnològica de Catalunya. ACC1Ó és l´Agència per a la innovació i la internacionalització de l'empresa catalana, adscrita al Departament d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya. L'objectiu de TECNIO és facilitar a l'empresa catalana l'accés a capacitats d'R+D diferencials i tecnologies, per afavorir la seva competitivitat i la seva projecció internacional. Els membres de TECNIO donen la resposta a les demandes tecnològiques de les empreses de manera àgil i eficient, per tal que aquestes les incorporin als seus productes i serveis.

Horari d'atenció al públic: de Dilluns a Divendres de 10 a 14h i de 16 a 19h.